Portfolio

Een professionele website laten maken?
Ik zorg voor jouw online succes!
Hair By Jazzie

Nèt afgerond!

Deze website staat nu precies een paar weken online. De opdrachtgever wilde een website in een huisstijl van haar bestaande logo met een boekingssysteem die gesynchroniseerd wordt met haar agenda.

Dankzij deze website ontvangt Jasmijn al haar afspraken digitaal en hoeft ze zelf niets meer met de hand op te schrijven.
Alles op een rijtje

Mijn meest recente projecten.

Klik op een case om de case te bekijken

Ontwikkeling

Hoe ik jouw site ontwikkel.

Voordat jouw site online staat moeten we eerst een aantal stappen doorlopen. Zo zullen wij samen eerst gaan zitten om al je wensen door te nemen. Aan de hand van al jouw wensen maak ik een passend ontwerp die volledig handmatig samengesteld wordt.

Nadat jij tevreden bent met het gemaakte ontwerp ga ik aan de slag met het bouwen van jouw site. Wanneer je site volledig inhoudelijk klopt en jij dit naar mij bevestigd zal de website online worden geplaatst.
Maar...

Dat is niet alles.

Social media beheer

Contentcreatie

Dideco Interieurbouw

Voor Dideco Interieurbouw heb ik social media posts mogen ontwerpen. Hierbij ben ik bezig geweest met het opstellen van een complete huisstijl in een grid van Instagram.
Social media beheer

Contentcreatie

Eetcafé de Wiekslag

Ik heb voor eetcafé de Wiekslag tijdens de corona periode meerdere maaltijd- posts ontworpen voor op hun Facebook pagina.

Hiermee zorgde ik voor online publiciteit voor de afhaal maaltijden zodat er ondanks dat het café dicht was, toch nog inkomsten binnen kwamen.
Drukwerk

Menukaarten

Eetcafé de Wiekslag

Voor Eetcafé de Wiekslag heb ik menukaarten mogen ontwerpen en uit laten werken. Deze menukaarten worden gebruikt in het café van Bart en Astrid van Deuveren.

Websites gemaakt door Webstijn.

Klik op een laptop om website te bekijken
Made By Steven Kerkhof
Arends Onderhoud
Pedicurepraktijk het Voetenhuus
Dvs Heus Schilders
Eetcafé de Wiekslag
Ponyclub de Waarghalsjes
VNG Sierhekwerken
Altena Wood
Aesa Nederland B.V.
Start chat
Heb je een vraag?