Mijn

Werkwijze

Voordat je een aanvraag doet is het belangrijk om te weten hoe Webstijn te werk gaat. Zo weet jij wat je van ons kunt verwachten en kunnen we het proces vanaf de kennismaking versnellen.

Een project realiseren doen wij natuurlijk niet alleen. Daar hebben wij jou ook bij nodig.

Maar waar moet je jouw website laten maken? Webstijn helpt je er graag bij! Of het nu gaat om een Website voor een groot bedrijf of een Website voor de lokale zzp’er, wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo zorgen wij dat jij een goed werkende website krijgt. Op alle apparaten!

1.

Kennismaken.

Tijdens het kennismakingsgesprek stellen beide partijen zich aan elkaar voor en bespreken we elkaars verwachtingen. Op basis daarvan wordt er een offerte opgesteld.

Het kennismakingsgesprek kan zowel telefonisch als bij jou thuis of op kantoor plaatsvinden.

Nadat al jouw wensen duidelijk zijn, stel ik een op maat gemaakte offerte op die je per e-mail ontvangt.

2.

Ontwerpen.

Nadat je de offerte ondertekend retour hebt gestuurd, ga ik voor je aan de slag met het opstellen van een grafisch ontwerp voor zowel desktop als mobiel.

Hierbij houd ik rekening met de wensen en eisen die tijdens ons kennismakingsgesprek zijn besproken. Uiteraard neem ik ook het merk en/of de huisstijl van jouw bedrijf/merk in overweging.

Samen zullen we dit ontwerp meerdere keren bespreken en grondig doornemen. Ik neem je mee in het ontwerp en leg de keuzes uit die ik heb gemaakt.

Pas wanneer jij tevreden bent, ben ik dat ook.

3.

Realiseren.

Zodra je het ontwerp hebt goedgekeurd en akkoord hebt gegeven, ga ik actief aan de slag met het ontwikkelen van je website.

Zoals eerder vermeld, maak ik gebruik van het WordPress CMS (lees meer…).

Ik zal het vorige ontwerp zorgvuldig en nauwkeurig handmatig repliceren tijdens het bouwproces.

4.

Opleveren

Zodra de website volledig is opgebouwd en uitvoerig getest is, gaan we samen de website grondig doorlopen. Pas wanneer je volledig tevreden bent met het resultaat, zal ik de website live zetten. Daarna kun je direct van start gaan en volop profiteren van je nieuwe website of webshop!

Ben jij klaar voor online succes met jouw bedrijf?

Waar wacht je nog op?

Ik luister graag naar jou en jouw ideëen.
Ik sta klaar om jouw bedrijf (online) op de kaart te zetten!

Heb je trek?

Webstijn maakt gebruik van Cookies

Start chat
Heb je een vraag?