Grafisch Vormgeving

Tegenwoordig oriënteert iedereen zich online. Of ze nou een product willen kopen, informatie zoeken of gewoon lekker rondsurfen. Een goede website laten maken, die voldoet aan de nieuwste technieken, is van groot belang voor ieder bedrijf dat zichzelf serieus neemt.

Maar waar moet je jouw website laten maken? Webstijn helpt je er graag bij! Of het nu gaat om een Website voor een groot bedrijf of een Website voor de lokale zzp’er, wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo zorgen wij dat jij een goed werkende website krijgt. Op alle apparaten!

Social media beheer

Contentcreatie

Dideco Interieurbouw

Voor Dideco Interieurbouw heb ik social media posts mogen ontwerpen. Hierbij ben ik bezig geweest met het opstellen van een complete huisstijl in een grid van Instagram.
Drukwerk

Menukaarten

Eetcafé de Wiekslag

Voor Eetcafé de Wiekslag heb ik menukaarten mogen ontwerpen en uit laten werken. Deze menukaarten worden gebruikt in het café van Bart en Astrid van Deuveren.
Social media beheer

Contentcreatie

Eetcafé de Wiekslag

Ik heb voor eetcafé de Wiekslag tijdens de corona periode meerdere maaltijd- posts ontworpen voor op hun Facebook pagina.

Hiermee zorgde ik voor online publiciteit voor de afhaal maaltijden zodat er ondanks dat het café dicht was, toch nog inkomsten binnen kwamen.
Onze werkwijze

Van schets

Tot eindproduct.

Bij Webstijn maken we gebruik van WordPress. WordPress is een CMS. CMS staat voor Control management System. Een CMS maakt het voor gebruikers een stuk gemakkelijker om een website aan te passen zonder dat daar (veel) ICT kennis voor nodig is.
Zoals jij het wilt

Vertel mij je idee

Want alles is mogelijk.

Ik luister graag naar jou en jouw ideëen.
Ik sta klaar om jouw bedrijf een online boost te geven

Heb je trek?

Webstijn maakt gebruik van Cookies

Start chat
Heb je een vraag?