Veelgestelde vragen

Ik kan me goed voorstellen dat je vragen hebt. Hieronder heb ik de meest gestelde vragen voor je verzameld, zodat je snel antwoorden kunt vinden. Staat je vraag er niet bij? Geen probleem, je kunt altijd contact met me opnemen. Ik help je graag en beantwoord al je vragen!

Algemeen

Webstijn is er om elke ondernemer te helpen die een professionele uitstraling wil hebben. Ik bied betaalbare online en offline oplossingen die perfect passen bij jouw bedrijf. Wil je ontdekken wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact met mij op.

Ik bouw websites met behulp van het populaire en gebruiksvriendelijke WordPress-platform. WordPress stelt mij in staat om op maat gemaakte en professionele websites te creëren die perfect aansluiten bij jouw behoeften en doelen.

Met WordPress als mijn favoriete contentmanagementsysteem kan ik een breed scala aan functies en mogelijkheden bieden. Of je nu een eenvoudige informatieve website, een dynamische blog, een e-commerce winkel of een complexe bedrijfswebsite nodig hebt, WordPress heeft de flexibiliteit om aan al deze vereisten te voldoen.

CMS is een afkorting van Content Management System. Dit is een systeem waarbij je op een simpele manier websites kunt ontwikkelen en je content makkelijk kunt beheren. Dit alles, zonder dat je enige vorm van kennis van websites en coderen nodig hebt.

De meeste CMS systemen bieden de mogelijkheid om te kiezen tussen veel thema’s en plugins waardoor het voor jou een eitje wordt om de teksten, afbeeldingen, kleuren en andere opties aan te passen mocht jij dit willen. Zo heb je alles zelf in de hand.

Ik werk met WordPress. In dit systeem maak ik jouw website. Wist je dat er momenteel naar schatting 64 miljoen websites zijn die WordPress gebruiken als CMS.

Bij Webstijn ben je volledig eigenaar van jouw site nadat jij jouw site volledig hebt betaald. Voor meer info over prijzen en tarieven scroll je naar Prijzen en tarieven.

De duur van het project hangt volledig af van jouw specifieke wensen en de omvang van jouw website. Bij Webstijn streef ik ernaar om efficiënt te werken en jouw website zo snel mogelijk op te leveren.

Als jij een website wilt die uit één of enkele pagina’s bestaat, kan ik dit binnen 2 weken volledig voor je regelen. Samen zullen we nauw samenwerken om ervoor te zorgen dat het ontwerp en de inhoud perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Voor grotere websites, zoals uitgebreide bedrijfswebsites of e-commerce platforms, streef ik ernaar om het project binnen 6 weken af te ronden. Dit geeft mij voldoende tijd om alle benodigde functionaliteiten te implementeren, de inhoud te optimaliseren en ervoor te zorgen dat alles soepel functioneert.

Het is belangrijk om op te merken dat deze tijdsframes slechts richtlijnen zijn en afhankelijk kunnen zijn van factoren zoals de complexiteit van het ontwerp, de beschikbaarheid van content en de snelheid van de communicatie. Ik zal altijd met jou samenwerken om realistische deadlines vast te stellen en ervoor te zorgen dat ik jouw website binnen een redelijke termijn oplever.

Neem contact. met mij op om jouw specifieke vereisten te bespreken en een duidelijker beeld te krijgen van de geschatte tijdsduur voor jouw project. Ik streef ernaar om jouw website snel en efficiënt te realiseren, zonder in te leveren op kwaliteit.

Zeker weten! Met WordPress is het supereenvoudig om jouw eigen website aan te passen.

Als je geen zin of tijd hebt om zelf aanpassingen te doen, kan ik je ook helpen door het regelmatig bijwerken van jouw website op me te nemen. Dit kan tegen een maandelijks bedrag. Het hangt natuurlijk af van wat jij het liefste wilt.

Het is sterk afhankelijk van de huidige structuur van jouw website en jouw specifieke wensen. In sommige gevallen kan het zelfs voordeliger en eenvoudiger zijn om een geheel nieuwe website te bouwen. Ik sta open om naar jou te luisteren en jouw wensen te bespreken. Neem gerust contact. met mij op en laten we samen de mogelijkheden verkennen.

Prijzen en tarieven

Ik hanteer geen vaste prijzen, omdat ik elk project op een unieke manier realiseer.

Zodra ik een aanvraag ontvang, neem ik uitgebreid de tijd om jouw wensen te bekijken. Op basis van al jouw specifieke eisen en vereisten stel ik een passende offerte op.

Op deze manier vermijden we achteraf eventuele geschillen over het project of de prijs. Ik streef naar een transparante en overzichtelijke aanpak, waar beide partijen tevreden mee zijn.
Zeg nou zelf, daar houden we toch allebei van? 😁

Als je geïnteresseerd bent in mijn diensten, nodig ik je graag uit om contact met mij op te nemen. Ik kijk ernaar uit om jouw project met zorg en transparantie te behandelen.

De prijs van mijn diensten hangt sterk af van wat jij precies wilt. Hoe meer je wilt, hoe hoger het totale bedrag zal zijn.

Om een prijsopgave te kunnen geven die bij jou past, is het belangrijk dat we samen jouw wensen bespreken. Op basis daarvan kan ik een prijs bepalen die past bij de omvang en complexiteit van het project.

Ik vind transparantie erg belangrijk, dus je kunt erop vertrouwen dat ik open en eerlijk ben over de kosten. 

Als je geïnteresseerd bent, nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. We kunnen dan jouw wensen bespreken en ik kan je een gepersonaliseerde prijsopgave geven. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en jouw project tot leven te brengen!

Het uurtarief van Webstijn ligt op €35,- per uur. Waarom? Dit doe ik omdat Webstijn nog in opstart is en ik graag op zoek ben naar klanten en nieuwe projecten.
Ook heb ik nog maar enkele jaren ervaring in vergelijking tot grote(re) partijen. 

Door middel van dit (in vergelijking met concurrenten) lage uurtarief onderscheid ik mij ruim van onze concurrenten.

Bekijk hier mijn reviews.

Meestal is het niet inbegrepen, maar het kan voorkomen dat jij ervoor kiest om deze taak aan mij uit te besteden. Dit kan gebeuren als je bijvoorbeeld geen tijd of zin hebt om maandelijks nieuwe content op je website te plaatsen.

Ik kan een passend onderhoudsplan opstellen op basis van de hoeveelheid wijzigingen die je per maand verwacht. Samen kunnen we bepalen hoe vaak en welke soort inhoud je wilt laten bijwerken. Op die manier zorg ik ervoor dat jouw website altijd up-to-date blijft en voldoet aan jouw behoeften.

Neem contact met mij op om jouw specifieke wensen te bespreken en ik zal een op maat gemaakt onderhoudsplan voor je opstellen. Jouw tevredenheid en gemak staan bij mij voorop!

Ja, Webstijn maakt gebruikt van licenties waarmee jouw site gebouwd wordt. Deze kosten bedragen €50,- per jaar.

Nadat je jouw website volledig hebt betaald en ik het project heb afgerond, zorg ik standaard voor enkele geautomatiseerde basis updates van jouw website. Je hoeft je daar geen zorgen over te maken.

Echter, als je wijzigingen wilt aanbrengen in de inhoud van je website, kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van de aard en omvang van de gewenste wijzigingen.

Mocht je graag wijzigingen aanbrengen in de content van je website, neem dan gerust contact met mij op. Ik kan je informeren over de kosten en samen bespreken hoe ik jouw site kan aanpassen aan jouw behoeften.

Werkwijze

Ik sta elke werkdag van 09:00 tot 23:00 voor jou klaar.

Ik ben misschien niet direct in de gelegenheid om wijzigingen of aanpassingen uit te voeren maar ik reageer vrijwel direct en ik zoek z.s.m. naar een bijpassende oplossing indien dat nodig is.

Tijdens de ontwikkeling van de website hebben wij contact om het proces van jouw project vanaf begin tot eind zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Eerst kom ik graag persoonlijk bij jou langs om kennis te maken. Het is belangrijk voor mij om er zeker van te zijn dat jij en ik op één lijn zitten qua verwachtingen, wensen en eisen. Na onze kennismaking verloopt het verdere contact voornamelijk via Whatsapp, e-mail of telefoon. In sommige gevallen kom ik bij jou langs om de voortgang te bespreken.
Wat voor jou het makkelijkst is!

Ik heb het hele proces zo geoptimaliseerd dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt. Bij vragen of ondersteuning ben ik elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 23:00 uur. Je kunt mij gemakkelijk bereiken via e-mail, telefoon of Whatsapp!

Ik sta altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden, ideeën te bespreken en jouw wensen om te zetten in een prachtige website. Aarzel niet om contact met mij op te nemen en ik help je graag verder!

Samen zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid een succes wordt. Laten we aan de slag gaan!

Bekijk hier mijn werkwijze uitgebreid.

Ik geloof sterk in het belang van jouw inspraak tijdens het ontwikkelproces. Jouw tevredenheid en visie staan centraal bij het maken van jouw website. Daarom krijg je bijna volledige vrijheid om beslissingen te nemen en jouw ideeën te realiseren.

Tijdens het ontwikkelproces zal ik jou begeleiden en adviseren op basis van mijn expertise en ervaring. Ik zal je voorzien van suggesties, best practices en aanbevelingen om de effectiviteit en functionaliteit van jouw website te verbeteren. Als ik bepaalde ideeën heb die mogelijk niet passen bij jouw doelen of doelgroep, zal ik je eerlijk adviseren en alternatieven aanbieden.

Jouw input en feedback zijn van onschatbare waarde. We zullen regelmatig communiceren om ervoor te zorgen dat jouw wensen en behoeften worden begrepen en vertaald naar het ontwerp en de functionaliteit van de website. Samen zorgen we ervoor dat jouw website volledig aansluit bij jouw visie en verwachtingen.

Ik verzorg zowel het ontwerp als de technische opbouw van jouw website.

Het enige wat jij hoeft te doen, is zorgen voor de inhoud van jouw site. Dit omvat het leveren van teksten en foto’s die op jouw website moeten worden geplaatst.

Ik help je graag bij het structureren en optimaliseren van de inhoud, zodat deze naadloos aansluit bij het ontwerp en de functionaliteit van jouw website.

Samen zorgen we ervoor dat jouw website professioneel en aantrekkelijk wordt, met inhoud die jouw boodschap effectief overbrengt naar jouw bezoekers.

Ik streef ernaar om efficiënt te werken en jouw website zo snel mogelijk op te leveren. De daadwerkelijke doorlooptijd van het project is echter afhankelijk van verschillende factoren, zoals jouw specifieke wensen en de omvang van de website.

Als je een website wilt die uit één of enkele pagina’s bestaat, kan ik dit doorgaans binnen 1 week of 2 weken volledig voor je regelen. We zullen nauw samenwerken om ervoor te zorgen dat het ontwerp en de inhoud perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Voor grotere websites, zoals uitgebreide bedrijfswebsites of webshops, streef ik ernaar om het project binnen 4 tot 6 weken af te ronden. Dit geeft mij voldoende tijd om alle benodigde functionaliteiten te implementeren, de inhoud te optimaliseren en ervoor te zorgen dat alles soepel functioneert.

Het is belangrijk om op te merken dat deze tijdsframes richtlijnen zijn en kunnen variëren op basis van verschillende factoren. De snelheid van het project is ook afhankelijk van factoren zoals de complexiteit van het ontwerp, de beschikbaarheid van content en de snelheid van onze communicatie.

Ik zal altijd met jou samenwerken om realistische deadlines vast te stellen en ervoor te zorgen dat ik jouw website binnen een redelijke termijn oplever. Jouw tevredenheid en het leveren van een kwalitatieve website hebben voor mij de hoogste prioriteit.

Neem gerust contact met mij op om jouw specifieke vereisten te bespreken en een duidelijker beeld te krijgen van de geschatte doorlooptijd voor jouw project. Ik sta klaar om jouw website snel en efficiënt te realiseren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Geen zorgen, je zit bij mij nergens aan vast. Alle websites die ik maak ontwerp ik volledig zelf en wij zijn dus ook volledig vrij in het ontwerpen van een website.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Wacht niet langer met je idee en neem contact op. Ik luister graag naar jouw idee!

Heb jij nu al een idee in je hoofd, vertel dit dan aan mij en ik werk het uit naar een digitaal ontwerp. Zodra jij tevreden bent met dit ontwerp ga ik aan de slag met het bouwen van jouw site.

Hosting en mail

Ja, dat kan! Ik kan alles voor je regelen. Ik zorg ervoor dat jouw domein op een privé server wordt geregistreerd.

Ben je benieuwd of jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is? Neem gerust contact met mij op. Ik help je graag bij het controleren van de beschikbaarheid van domeinnamen en geef je advies over de beste opties voor jouw website.

Bij Webstijn staat jouw gemak voorop. Ik neem graag alle technische aspecten van jouw website uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op jouw onderneming. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of om jouw domeinregistratie te regelen.

Absoluut! Bij Webstijn zorg ik voor de hosting van alle websites op een snelle Nederlandse server. Hierdoor kan jouw website profiteren van een razendsnelle verbinding en optimale prestaties.

Wil je weten wat de kosten zijn voor hosting van jouw website? Neem dan een kijkje bij mijn uitgebreide hostingpakketten. Daar vind je alle informatie over de verschillende opties en bijbehorende prijzen.

Bij Webstijn streven we ernaar om jouw website optimaal te laten functioneren en te voorzien van betrouwbare hosting. Heb je nog vragen over de hostingpakketten of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder met al jouw hostingbehoeften.

Webstijn biedt inderdaad hulp bij het verhelpen van spammails die via de website binnenkomen. Vaak kan een kleine ingreep al een effectieve oplossing bieden.

Nee, dat is geen probleem. Het kan echter wel invloed hebben op de snelheid van jouw website in vergelijking met de websites die door Webstijn worden gehost.

Om jouw website te kunnen beheren, heb ik alleen de inloggegevens van jouw hostingpakket nodig. Op die manier kan ik alles voor je regelen en beheren.

Ik streef ernaar om jouw website zo optimaal mogelijk te laten functioneren, ongeacht waar deze gehost wordt. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het beheren van jouw website? Neem gerust contact met mij op. Ik help je graag verder en zorg ervoor dat jouw website succesvol is, ongeacht de hostingomgeving.

Ja, overstappen naar Webstijn is een fluitje van een cent. Neem gewoon contact met mij op en ik zorg voor de rest.

Ik zorg ervoor dat de verhuizing van jouw website vlekkeloos verloopt. Ik sta klaar om je te helpen bij het migreren van jouw website naar ons platform, zodat je kunt profiteren van de voordelen en diensten die we bieden.

Bij de verhuizing van een domein en het wisselen van hosting naar Webstijn worden alle gegevens van alle mailboxen bewaard en gaat er niets verloren.

Wanneer je ervoor kiest om je domein en hosting naar Webstijn over te brengen, zorg ik ervoor dat alle gegevens van je mailboxen veilig worden overgezet naar hun servers. Dit omvat alle e-mails, mappen, contactpersonen en andere inhoud die zich in de mailboxen bevinden.

Je kunt maximaal 10 mailadressen aanmaken.

Beveiliging

Jazeker, Webstijn slaat intern, op servers en cloud omgevingen automatisch backups van jouw website op. Zo hebben we altijd een plan B, of C, of D. Gelukkig hebben we dit nog nooit hoeven te gebruiken.

Ja, Webstijn biedt SSL-certificaten om een beveiligde verbinding voor je website mogelijk te maken. Een SSL-certificaat versleutelt de communicatie tussen de webserver en de browser van je bezoekers, waardoor gegevens veilig worden verzonden en ontvangen.

SSL, dat staat voor Secure Socket Layer, is een beveiligingsprotocol dat wordt gebruikt om een veilige en gecodeerde verbinding tot stand te brengen tussen een webserver en een internetbrowser. Het hoofddoel van SSL is ervoor te zorgen dat alle gegevens die worden uitgewisseld tussen de webserver en de browser privé en veilig blijven, zodat ze niet kunnen worden onderschept of gestolen door tussenliggende partijen.

Indien je website bij Webstijn is gehost kun je gerust adem halen. Er worden op meerdere manieren voorzorgsmaatregelen getroffen zodat eventuele foutmeldingen, hacks of andere problemen binnen enkele minuten/uren verholpen zijn.

Bij Webstijn worden de servers regelmatig geüpdatet met de nieuwste beveiligingspatches. Ik begrijp het belang van een robuuste beveiliging en houden onze systemen voortdurend up-to-date om potentiële beveiligingsrisico’s te minimaliseren.

Het bijwerken van servers omvat het installeren van de nieuwste updates, patches en beveiligingsfixes die worden uitgebracht door de software- en besturingssysteemleveranciers. Deze updates zijn ontworpen om bekende kwetsbaarheden te verhelpen en beveiligingslekken te dichten, waardoor de integriteit en veiligheid van je website en gegevens worden gewaarborgd.

Webstijn volgt een strikt updatebeleid om ervoor te zorgen dat onze servers altijd de meest recente beveiligingspatches hebben. Ik let voortdurend op de beschikbaarheid van updates en voeren regelmatig geplande onderhoudsprocedures uit om ervoor te zorgen dat alle kritieke updates tijdig worden geïnstalleerd.

Vertel ons je idee

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Neem contact met mij op. Ik sta voor je klaar!
Wij zijn elke werkdag bereikbaar vanaf 09:00 – 23:00, via de mail, telefonisch of via Whatsapp

Heb je trek?

Webstijn maakt gebruik van Cookies

Start chat
Heb je een vraag?